Van Overleven naar Moeiteloos leven

Hoe breng je bij een burn-out je mentale, emotionele en fysieke baterijen weer op pijl?

De eerste stap die ik het belangrijkst vind is: Neem verantwoordelijkheid voor je leven!

Word je bewust van het feit dat alleen jij zelf verantwoordelijk bent voor jouw leven. Jezelf op nummer 1 gaan zetten en leren luisteren naar je emoties en gevoelens en daarnaar gaan handelen.

Want als je burn-out bent, heb je waarschijnlijk bewust en onbewust veel signalen van je lichaam gemist. Om gezond te zijn moet er balans zijn tussen jou mentale, emotionele en fysieke batterijen. Samen met een burn-out coach gaan we de balans in jouw energie weer herstellen.

Moeiteloos leven

Bij onze gefaseerde Burn-out coach methode gaan we na de intake waar we informatie verzamelen eerst aan de slag met het vergroten van je draagkracht en het verminderen van je draaglast om zo het evenwicht te herstellen. Deze eerste fase is gericht op ontspanning.

Na de eerste fase gaan we samen op onderzoek naar de oorzaken en aanleiding van het leegraken van je batterijen. Dit is de fase van bewustwording. Dit betekent dus eigenlijk jezelf beter leren kennen. Zodat je de signalen van je lichaam leert kennen en ernaar gaat luisteren.

Binnen Burn-out coachen hebben we tal van interventie methodes en expertises die we kunnen inzetten. Om zo het voor jou het optimale herstelproces te kunnen inzetten. Je hebt dus niet de expertise van één coach tot je beschikking maar van alle aangesloten coaches!

Mijn expertise en aanpak richt zich in eerste instantie op ontspanning te bereiken via je ademhaling. Door het verkrijgen van een coherente ademhaling, waardoor je lichaam weer in de groei modus komt. Naast het verkrijgen van hartcoherentie is meditatie, mindfulness, yoga, gezonde voeding onderdeel van het traject. Om zo steeds meer de switch te maken van je gedachten naar het voelen en luisteren naar je lijf. Oefeningen om je te leren jezelf niet te identificeren met je beperkende gedachten.

Als je weer meer ontspannen bent gaan we op onderzoek uit naar je passies. Waar krijg jij energie van? Waar niet? Waar zitten eventueel beperkende overtuigingen? Door diverse intuïtieve werkvormen gaan we je weer laten leren luisteren naar je lichaam. Blokkades kunnen we oplossen door het toepassen van hypnotherapie. Hierdoor krijg je kracht en vertrouwen in jezelf en je omgeving. Angsten zijn onderkend en opgelost. Je zit weer in je lijf en kunt belangrijke keuzes maken vanuit een innerlijk weten.  Als je bewust leert leven, vanuit je hart, in het hier & nu is alles mogelijk en is het leven moeiteloos.

Ik begeleid je van Overleven naar een Moeiteloos leven.

Blog: Linda Leenaarts