Verlies gewicht met een virtuele maagband

Van alles geprobeerd om af te vallen? Maar lukt het niet? Plaats een virtuele maagband om af te vallen.

Mensen met een ernstig overgewicht (obesitas) laten soms een maagband aanbrengen. Dit is een ingrijpende operatie, die ook vervelende bijwerkingen tot gevolg kan hebben. Het plaatsen van een virtuele maagband onder hypnose komt daarom meer en meer in de belangstelling.  

Bij een hypnotische maagband is er geen sprake van een lichamelijke ingreep tijdens een operatie. Het ‘plaatsen’ van een virtuele maagband gebeurt tijdens hypnose sessies, geleid door een hypnotherapeut. Onder hypnose ‘programmeert’ de hypnotherapeut je onderbewustzijn zodanig dat je al bij een kleine hoeveelheid eten een voldaan gevoel krijgt. Je zult dan automatisch minder gaan eten en afvallen. Dit is precies hetzelfde effect als met een echte maagband bereikt wordt.

Afvallen met behulp van een hypnotische maagband Langsingerland, Bergschenhoek, Bleiswijk, Rotterdam, Berkel & Rodenrijs
Virtuele maagband bij praktijk Synchronique

Hoe werkt het?

Wil je een virtuele maagband? Maak dan een afspraak en start met afvallen. De kracht van hypnose is dat je toegang krijgt tot je eigen onderbewustzijn om je eetpatronen te doorbreken. Het pakket van de virtuele maagband bestaat uit 4 sessies en huiswerk voor thuis.

Omdat je onderbewustzijn er rotsvast in gelooft dat je een werkelijke maagband bezit, zul je vanzelf kleinere porties eten en sneller verzadigd raken. Het effect van een virtuele maagband is dus hetzelfde als van een fysieke maagband, alleen heb je geen last van de lichamelijke nadelen van een werkelijke maagband. Er is geen sprake van fysieke klachten of herstelperiode. Over het algemeen vergt het ‘plaatsen’ van een hypnose maagband 4 hypnose sessies.

Na afloop van de therapie is je onderbewustzijn ‘geherprogrammeerd’ en gaat je onderbewuste ervan uit dat er een werkelijke maagband is geplaatst. Je zult sneller een voldaan gevoel krijgen en dus minder eten. De snelheid waarmee je afvalt na de hypnotherapie is natuurlijk bij iedereen verschillend. Door bijkomend te gaan sporten, raak je uiteraard nog sneller je overtollige kilo’s kwijt.

De sessies

Sessie 1 Intake en inzicht

Persoonlijke intake om helder te krijgen waar je naartoe wilt en wat jou eerder heeft belemmerd. Hypnose sessie ter voorbereiding op plaatsing maagband. Uitleg huiswerk en uitspreken van jouw committent aan je nieuwe levensstijl. Na deze eerste sessie merk je al direct resultaat.

 

Sessie 2 Het plaatsen van de maagband

Ongeveer 1 week later volgt sessie 2. Het in hypnose plaatsen van de virtuele maagband. Na het plaatsen van de virtuele maagband krijg je een MP3 opname opgestuurd, deze audio opname moet je minimaal 30 dagen dagelijks af luisteren als extra ondersteuning. 

 

Sessie 3  Persoonlijk maatwerk sessie en controle check

Ongeveer 1 week na sessie 2 volgt sessie 3. Wat gaat al goed, wat kan nog beter. Je ondergaat een hypnose sessie als aanvulling en ondersteuning om je virtuele maagband te finetunen indien nodig.

 

Sessie 4 Persoonlijk maatwerk sessie

Tussen de 10 en 14 dagen na sessie 3 volgt sessie 4. Een persoonlijk afgestemde hypnose sessie als aanvulling en extra ondersteuning om het beste uit de virtuele maagband te halen. Zodat je nieuwe levensstijl en eetgedrag beklijft.

 

 

Ik bereken € 125,00 per sessie. Dit is incl. BTW.