OldPain2Go bij Synchronique in Bergschenhoek Zuid-Holland, Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk, Zoetermeer, Gemeente Langsingerland

Pijn Reductie en Pijn verwijdering

Het woord ‘pijn verwijdering’ roept bij veel mensen die al jarenlang pijn hebben vaak heftige reacties op. Zij hebben alles al geprobeerd: pijnstillers, ontstekingsremmers, pijnverdoving, zenuwblokkades etc. en hebben de hoop opgegeven ooit nog van hun pijn af te komen. Vaak is dat ook bevestigd vanuit hun zorgverlener: ‘je moet er mee leren leven’ en ‘deze pijn is niet te genezen’. Dus hoe is het mogelijk dat hier over pijn verwijdering wordt gesproken voor bij voorbeeld artrose of fibromyalgie? We leggen het hier uit:

 

Wat is pijn?

Pijn is slechts een boodschap voor jou om je aandacht te trekken. Het doel daarvan is je te beschermen tegen lichamelijke schade of gevaar, bij voorbeeld zodat je niet doorloopt met een gebroken been. Het zorgt er voor dat je actie onderneemt. Vroeger dacht men dat pijn alléén betrekking had op lichamelijk schade. Inmiddels heeft Neurowetenschap ons nu geleerd dat dit niet het geval is en het hebben van pijn betekent niet dat er iets structureel mis is met het lichaam.

 

Wat is chronische pijn?

Alle pijn wordt gegenereerd in het (onbewuste) brein. Het is een geavanceerd systeem gebaseerd op vele biologische, psychologische en sociale factoren. Pijnsignalen dienen als bescherming. Bij chronische pijn houdt het (onbewust) brein onterecht vast aan de waarneming dat het lichaam nog steeds moet worden gealarmeerd of beschermd. Het interpreteert de signalen die binnen komen verkeerd en het heeft een over-beschermend programma gecreëerd in de vorm van chronische pijn.

 

Waarom gebeurt dat?

Chronische pijn ontstaat bijvoorbeeld als gevolg van lichamelijk trauma of (chronische) stress. Het brein geeft een pijnsignaal af om actie te ondernemen, maar schakelt het pijnsignaal niet meer uit. Dit is te vergelijken met een brandalarm dat nog steeds aan staat terwijl de brand al geblust is. Het pijnsignaal is dan een ‘aangeleerde’ pijn zenuwbaan geworden en deze wordt steeds sterker naarmate je pijnervaringen, gedachten en gevoelens hierover frequenter, negatiever en intensiever worden. Een vicieuze cirkel.

 

Betekent chronische pijn dat er blijvend letsel is?

Het kan zijn dat er blijvende letselschade is maar dat betekent niet dat men aanhoudende pijn moet hebben.

Er is via MRI en röntgenfoto’s inmiddels al lang bewezen dat men aantoonbare weefselschade kan hebben zónder aanhoudende pijn.  Weefsel kan veranderen en een litteken of blijvende beschadiging achterlaten, maar dat betekent niet dat je aanhoudende pijn moet hebben. En omgekeerd kan chronische pijn aanwezig zijn bij mensen zonder weefselschade.

 

Dus ik verzin de pijn?

Nee. Absoluut niet. Alle pijn is echt. Wat we weten via MRI-brein scans dat fysieke pijn en emotionele pijn beiden worden verwerkt in hetzelfde deel van het brein. Pijnuitstralingen die verdwenen hadden moeten zijn, worden nu zo gevoelig dat zij al getriggerd worden met een heel kleine lichamelijke stimulus of zelfs niet-fysieke factoren, zoals emoties, een overtuiging of stressvolle situaties in ons leven.

 

Hoe kan OldPain2Go® helpen?

Pijnuitstralingen zijn omkeerbaar. Dat is een feit. Je kunt herstellen.

OldPain2Go® is als het drukken op de resetknop van een brandalarm dat nog steeds afgaat in een gebouw waar 10 jaar geleden een brand was.

Je hoeft niet in de methodiek te geloven en hoewel het niet voor iedereen werkt, kunnen de resultaten een vermindering of volledige pijnverwijdering zijn. Om jezelf de beste kans op succes te geven, moet je de pijn wel wíllen loslaten.

Als je eenmaal begrijpt hoe het proces werkt, heb je een prachtige kans om de controle over je leven terug te krijgen.

 

OldPain2Go® kan naast chronische pijn, ontsteking & (spier)spanning ook ingezet worden voor o.a. angst, astma, burn-out, chronische stress, darmproblemen, chronische vermoeidheid, depressie, hormonale disbalans, gewichtsproblemen, M.S. en andere chronische aandoeningen (verlichting), overspannenheid, slaapproblemen, verslavingen en allergieën.

 

In Nederland is de OldPain2Go® methodiek nog redelijk onbekend, de meeste specialisten en pijnbehandelaars kennen het niet en belangrijk: zij kunnen het dus niet beoordelen. In Engeland wordt OldPain2Go® inmiddels klinisch getest en beoordeeld.

Zie hieronder een afbeelding van het resultaat onder 216 deelnemers:

 

Je kunt via deze link https://oldpain2go.com/dutch-client-feedback-videos de video testimonials bekijken van enkele Nederlandse cliënten die gebruik maakten van de OldPain2Go® methodiek en op de Engelse pagina hier vindt u 100+ Engelse testimonials.

 

U kunt contact opnemen voor een pijn beoordelingsgesprek met Linda.

 

Linda combineert regelmatig OldPain2Go® met hypnotherapie en healing om alles op een snelle en efficiënte manier aan te pakken.

 

Extra informatie: Voor fibromyalgie, chronisch vermoeidheidssyndroom, M.E. & specifieke chronische pijnen klik hiernaast. https://www.synchronique.nl/oldpain2go/fibromyalgie-chronisch-vermoeidheidssyndroom-m-e-specifieke-chronische-pijnen/

 

Nu kun je jezelf afvragen: wil ik bevrijd worden van mijn pijn?

Als dit zo is, neem dan contact op met Linda. Je hebt niets te verliezen, behalve de pijn!

  

Aanvullende informatie:

Linda is gecertificeerd practitoner van deze methode.

Gecertificeerde OldPain2Go® beoefenaren ontvangen continue updates en trainingen via Skype/zoom en via hun OldPain2Go® beoefenaren groep.

OldPain2Go® is nauw verbonden met het College of Medicine in het Verenigd Koningrijk, de organisatie is actief in het aanmoedigen van de integratie van conventionele en alternatieve gezondheidszorg.

 

Tarief: 125,00 euro per sessie, inclusief BTW.

 

 

Synchronique, praktijk voor hypnotherapie Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk, Zoetermeer, Rotterdam, Bergschenhoek, Nootdorp, Lansingerland, Delfgauw
Linda Leenaarts is gecertificeerd OldPain2Go practioner
Linda Leenaarts is Certified OldPain2Go practitioner
OldPain2Go bij Synchronique in Bergschenhoek, Zuid-Holland