Zelfhypnose aanleren in teamverband #lichtwerk #quantum #healing #debestetherapeut
Verzuimpreventie door hypnose

Hypnose in je team?

In de Verenigde Staten, maar ook in Duitsland is hypnose al lang volledig geaccepteerd en wordt veel ingezet. Er worden zelfs operaties uitgevoerd zonder verdoving. Het betreffende lichaamsdeel wordt via hypnose verdoofd. Het onderbewuste zorgt hiervoor en is dus tot uitzonderlijke prestaties in staat.

In hypnose kun je het onderbewuste bereiken en via suggesties beïnvloeden. Omdat je onderbewustzijn voor 95% je gedrag bepaald is het een snelle en effectieve ingang voor verandering.

Hypnose is ook in teamverband mogelijk. Stel je eens voor wat er gebeurt als iedereen in het team hetzelfde doel voor ogen heeft en daar stuk voor stuk vol voor wil gaan. Prestaties gaan verbeteren! In teamsport wordt dit al veel gebruikt.

Hypnose is ook een mooie tool als verzuimpreventie. Werkt stress verlagend en kan ingezet worden om beter te slapen en uitgerust wakker te worden. Ook korte 'powernaps' kunnen via zelfhypnose in een paar minuten veel effect hebben en een energie en creatie boost geven.

Ook het aanleren van Zelfhypnose is in teamverband mogelijk. Daarna kun je zelf de gewenste suggesties in je onderbewuste verankeren.

Geïnteresseerd wat hypnose voor jouw team kan doen?  Neem vrijblijvend contact met mij op, dan bespreken we je wensen en de mogelijkheden.

Ik ben register hypnotherapeut,  burn-out coach en trainer en help je vanuit passie naar meer passie en moeiteloosheid in je (werk)leven.