Beste hypnotherapeut van Nederland
Angsten en fobieën oplossen met hypnotherapie bij Synchronique

Bevrijd zijn van angsten en FOBIEËN?

Beperken angsten of fobieën jouw vrijheid van leven?

Claustrofobie (angst voor kleine ruimtes), vliegangst, hemafobie (angst voor bloed), emetofobie (angst om te braken), angst voor naalden, angst voor de tandarts.

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van angsten die op ruime schaal voorkomen. Wist je dat deze heel goed opgelost of op zijn minst sterkt verminderd kunnen worden met hypnotherapie?

 

In mijn werk als hypnotherapeut geeft het aanpakken van dit soort angsten de grootste voldoening. Omdat levens echt veranderen. Mensen zijn zo dankbaar omdat ze nu vrij zijn om te doen wat ze echt willen.

Vaak beheersen angsten al vanuit de jeugdjaren je leven. Omdat het zo ‘normaal’ is geworden heb je er mee leren leven en weet je misschien niet beter. Toch is het de moeite waard om te onderzoeken of hypnotherapie iets voor jou kan betekenen.

 

Het is niet nodig de oorzaak van je angst te kennen. In hypnose achterhalen we de oorzaak en neutraliseren we het bij de oorsprong, zodat het ook in het nu is opgelost. Klinkt simpel? Dat is het ook. Mijn ervaring is tot nu toe dat de klachten na 1 sessie al tot een acceptabel niveau zijn teruggebracht en vaak volledig weg zijn.