Stoppen met roken Rotterdam #stoppenmetroken #ikstopnu #hypnose #roken #rookvrij
Moeiteloos stoppen met roken bij Synchronique

Nee dank je ik rook niet!

Wil je dit ook moeiteloos kunnen zeggen?

Kies dan om een niet roker te zijn met behulp van hypnotherapie. Er is een verschil in een roker die is gestopt en een niet roker.

 

Het verschil is de moeiteloosheid.

 

Een niet roker heeft helemaal geen behoefte om te roken of het ergens mee te vervangen. Een gestopte roker blijft vaak tijdenlang moeite houden en de gewoonte vervangen met een andere (slechte) gewoonte. Als je stopt met hypnose kom je daarom niet kilo's aan.

 

In de sessie herprogrammeren we je onderbewuste. Je bent weer een niet roker! 

 

 

Waarom is 'gewoon' stoppen zo moeilijk?

Hoe komt het toch dat stoppen met ongewenste gewoontes zo moeilijk is? 

Patronen zijn vaak sterker dan goede voornemens. Om echt blijvende verandering te realiseren moet je het patroon veranderen. Hiervoor is inzicht nodig in je patroon en de wens om met je bewustzijn een andere keuze te maken.

 

Hoe werkt het dan wel? Hoe kan ik wel succesvol stoppen?

Jouw rook patroon onderzoeken we samen in de sessie. Waar we ook de bewuste keuze maken om te stoppen en een niet-roker te zijn. Dit voornemen doe je aan jezelf met je bewustzijn.

Je andere dieper gelegen deel is je onderbewuste. Dat is het deel dat automatisch patronen in stand houdt, dit zijn gewoontes en overtuigingen. In dit geval het roken dus.

In de sessie maken we contact met je onderbewuste. En zorgen we er samen voor dat dit nieuwe voornemen door je onderbewuste wordt overgenomen. 

Na de sessie liggen je bewuste én onderbewuste op één lijn met je nieuwe keuze en heb je een oud patroon doorbroken. 

 

Heb je vragen? Twijfel niet en neem vrijblijvend contact op of bel voor een afspraak.