Linda leenaarts

register hypnotherapeut

Mensen omschrijven mij als empathisch, gedreven, doelgericht, energiek en in verbinding. Mijn motto's zijn:

- Neem jezelf en het leven niet te serieus.

  Life is supposed to be fun!

- Leren moet leuk zijn

- Fouten bestaan niet

- Luister naar je lichaam en doe alleen waar je goed in bent en plezier in hebt.

- Je bent al goed zoals je bent! Maar die vervelende buurman/collega ook. ;)

- Durf jezelf te zijn!

- Geef wat je te geven hebt.

Leven vanuit mijn hart

synchroniciteit

Ik ben opgevoed met de regel 'gooi geen oude schoenen weg voordat je nieuwe hebt' en 'alleen met hard werken bereik je je doel'. Hierdoor was het niet vanzelfsprekend om het roer om te gooien, zekerheden los te laten en een nieuwe richting in te slaan.

Mijn reis van een leven vanuit mijn hoofd, naar een leven vanuit mijn hart heeft me veel levenslessen en waardevolle ervaringen opgeleverd. Ik heb leren luisteren en vertrouwen op mijn gevoel en van mezelf leren houden, met al mijn goede en minder goede kanten. Deze kennis en ervaring zet ik graag in om jou of je team verder op weg te helpen.


doen waar je goed in bent

Zelf heb ik pas later ontdekt waar mijn kracht ligt. Ons oude onderwijssysteem richt zich erop te verbeteren waar je nog niet goed in bent. Ik heb juist geleerd dat je moet doen waar je goed in bent, door goed naar je gevoel te luisteren. Voelt het niet goed dan zit je niet in je kracht en moet je iets aanpassen.

 

Mijn jarenlange ervaring als Projectmanager en Lijnmanager in de zakelijke dienstverlening zijn mijn inspiratiebron bij de ontwikkeling van de teamtrainingen.  De focus ligt op het ontdekken van elkaars waarden en krachten om zo de samenwerking te optimaliseren en elkaar uit te dagen continue te willen en kunnen verbeteren.   

Van nature ben ik best ongeduldig en wil ik snelle resultaten en geen hele lange verandertrajecten. Toen ik voor het eerst een hypnose sessie ervoer, wist ik dat hier mijn toekomst lag, waar snelle verandering mogelijk is.

think positive and have fun

Mijn hobbies zijn yoga, paardrijden

en heel veel lol maken met mijn zoontje. Die mij helpt om het kind in mezelf lekker levendig te houden.

Richt je energie op waar je blij van wordt en durf grenzen te verleggen.