transformatiecoach;  verslavingscoach; lifecoach; transmutatie; zijn; bewust zijn
31. juli 2020
Mijn weg naar bewust zijn is een lange. Dit komt omdat ik een hele sterkte wilskracht heb en vol met oordelen zit. Over mezelf én over anderen.
Gratis meditatie
Meditatie · 07. juli 2020
Dagelijks mediteren is net zo belangrijk als eten en drinken dus Ja stuur mij die meditatie toe.

16. juni 2020
Ex roker of niet-roker, het verschil is de moeiteloosheid. Ik leg het uit in dit filmpje.
25. november 2019
Verander je gedachten en je verandert je werkelijkheid, je gezondheid je hele leven. Neem een paar minuten om naar deze film te kijken.

#coaching op vervulling #commitment #voldoening #
07. november 2019
Je krijgt terug wat je geeft! Heb jij het verschil ook al eens ervaren? Als je iets halfbakken doet, krijg je halfbakken resultaten.
#transformatie #transparant #verspilling #lean #teamcoaching #waarde
02. november 2019
Willen we niet allemaal van waarde zijn? Door transparant te zijn over je tekortkomingen geef je anderen de kans juist hun kwaliteiten in te zetten en van waarde te zijn.

#verslavingen #veranderen van gewoonten #rookgordijnen #roken
01. november 2019
Wat veel mensen niet beseffen is dat naast de verslaving/slechte gewoonte de sigaret gebruikt wordt als rookgordijn. Rookgordijn? Hiermee bedoel ik dat een sigaret wordt gerookt wanneer er gevoelens boven komen die ongewenst zijn en dus 'weggerookt' worden. Je zet jezelf als het ware in een rookgordijn.
13. september 2019
Praktijk Synchronique voor hypnotherapie & coaching in Bergschenhoek Hoe komt het toch dat het stoppen met ongewenste gewoontes zo moeilijk is? Gewoontes zijn vaak sterker dan goede voornemens. Om echt blijvende verandering te realiseren moet je het patroon veranderen. In hypnose maak ik contact met je onderbewuste. Ons onderbewuste bepaalt voor 95% onze gewoonten, hoe je jezelf ziet en je gedrag. Je onderbewuste is dat deel van je dat automatische patronen in stand houdt. In de sessie...

23. augustus 2019
Hoe komt het toch dat stoppen met ongewenste gewoontes zo moeilijk is? Patronen zijn vaak sterker dan goede voornemens. Om echt blijvende verandering te realiseren moet je het patroon veranderen. Hiervoor is inzicht nodig in je patroon en de wens om met je bewustzijn een andere keuze te maken. Hoe werkt het dan wel? Hoe kan ik wel succesvol stoppen? Jouw patroon onderzoeken we samen in de sessie. Waar we ook de bewuste andere keuze kiezen. Dit voornemen doe je aan jezelf met je bewustzijn. Je...
03. juli 2019
Als hypnotherapeut is het soms echt de vraag of ik je in of uit hypnose moet halen. Daarmee bedoel ik het schijnleven dat men kan leven. Aan een perfect plaatje willen voldoen, meer meer meer willen hebben, beter en beter willen zijn dan de buurman. Vooral je tekortkomingen niet laten zien en doorgaan, vooral blijven doorgaan. Ook al voel je aan alles dat je zo niet meer kunt en wilt. Maar ja wat zouden ze wel niet denken als….? Val ik dan niet door de mand? Wanneer ga jij zijn wie je echt...

Meer weergeven