Burn Out coachen

Burn-out coachen bij Synchronique in Rotterdam, Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk, Lansingerland, Delfgauw, Nootdorp
Burnout coaching Synchronique

 

Gecertificeerd Burn-Out en stress Coach

 

Sinds februari 2018 ben ik gecertificeerd als burn-out en stress coach. Gespecialiseerd in een snelle en efficiënte aanpak bij burn-out.

 

Geïnteresseerd in een vrijblijvend intakegesprek? Bel of mail mij dan. 

 

info@synchronique.nl Tel: 06 303 702 79.

Aanpak

Waar sta je nu

Naast een uitgebreide intake krijgt iedereen in de eerste week een nulmeting als eerste stap in het verbeter- en veranderproces. De nulmeting zorgt ervoor dat er gegevens van de beginsituatie zijn, zodat er na het doorvoeren van verbeteringen/veranderingen een vergelijking gemaakt kan worden. 

Burnout coaching; burnout herstel traject, burnout preventie, burn-outm

We gaan ruimte maken om jouw batterij te vervangen

 Zie het als het vervangen van een kapotte chip. Opladen van de oude batterij is niet de oplossing. Terugval loert hierbij om de hoek. Wij vervangen jou batterij en beginnen met het kijken naar hoe jij nu in het leven staat. Hoe is het gesteld met jouw nachtrust? Wat eet jij en met welke regelmaat? Hoe is het gesteld met jouw ontspanning? Hoe is het gesteld met jouw fysieke gesteldheid en nog veel meer.

Wie ben jij, en voor je omgeving

Dit is een onderzoek ten behoeve van het persoonlijke herstelprogramma. Jouw persoonlijke privé en werksituatie brengen wij in kaart. Wie ben jij werkelijk, wat geeft jouw energie en wat kost jou energie.  Niet enkel jij zelf maar ook jouw omgeving speelt hierbij een belangrijke rol in het goed herstellen uit je burn-out. Diverse onderzoeken en testen worden gebruikt om te achterhalen wie jij echt bent. Wij brengen alles zo goed mogelijk in kaart om een zo correct mogelijk beeld te vormen van jouw leven waarbij het verbeterproces zichtbaar wordt.

Krachtige aanpak

Zodra je zowel geestelijk als lichamelijk voldoende bent uitgerust, is het tijd om nieuwe vaardigheden en technieken te leren waarbij wij je optimaal ondersteunen en begeleiden. Hierbij leer je uit je burn-out te komen en zeker zo belangrijk, te voorkomen dat er in de toekomst weer een burn-out zal optreden. Denk hierbij aan het leren luisteren naar je lichaam en je gevoel en bijvoorbeeld nee (kunnen) zeggen. Ook is hierbij je zelfvertrouwen en hoe jij jezelf ziet van wezenlijk belang. Aan de hand van stress reducerende oefeningen & handvatten gaan wij je hierbij verder helpen.

 

Het resultaat

Een volledig herstel en weer helemaal topfit het leven, werk en meer aankunnen.