Is dit het nu?

Je hebt een mooi huis, een dure auto, een goedbetaalde baan. Maar er is een stemmetje in je dat zegt; ‘Is dit het nu’. ’Ik heb alles maar ben eigenlijk niet gelukkig’.

Met deze vraag krijg ik regelmatig mensen in mijn praktijk. Soms omdat een baan niet meer past, soms omdat kinderen het huis uit gaan en er meer tijd ontstaat voor jezelf. En dan…….

 

Zelf heb ik deze vraag vanaf mijn pubertijd regelmatig echt gevoeld. Wat is de zin van het leven, waarvoor ben ik hier op aarde. Waarom voel ik me zo eenzaam? Ik wist toen nog niet dat ik hooggevoelig was en vertoonde best afwijkend gedrag in vergelijking tot de rest. Het anders zijn, proberen in het plaatje te passen, mezelf niet goed genoeg vinden is vanuit deze ervaringen ontstaan.

 

Tot 3 jaar geleden heb ik leegtes in mezelf opgevuld vanuit buiten. Beter mijn best doen op het werk, promoties maken, meer salaris, meer, meer en meer. Opvulling van leegte buiten jezelf, geeft slechts tijdelijke voldoening. Pas wanneer je jezelf echt kunt omarmen met alle mooie kanten en al je shit kun je je hart openen voor jezelf. Pas wanneer je van jezelf houdt kun je er zijn voor anderen. Dan voel je je niet meer leeg, maar vervuld en van waarde.

 

Het is een mooie, soms pijnlijke, soms harde weg naar licht, liefde en bewust zijn. Ik heb inmiddels mijn missie gevonden en er mijn werk van mogen maken. In mijn toolkit zit ruime ervaring aan coaching, hypnotherapie, en levenslessen. Deze kennis en ervaring wordt dagelijks bijgevuld. Want je bent nooit klaar met leren. Dit resulteert in begeleiding op maat, waarbij je kunt loslaten wat je niet meer nodig hebt of wat je bezwaard zodat je weer landt in je lijf.

 

Neem vrijblijvend contact op voor een kennismaking. Na ons telefoongesprek kan ik aangeven of ik je kan helpen.

Ik begeleid je vanuit passie en liefde naar een leven vanuit je hart. Durf jij ook voor de liefde te gaan?

 

Liefs, Linda