Ben jij in of uit hypnose?

Als hypnotherapeut is het soms echt de vraag of ik je in of uit hypnose moet halen.

Daarmee bedoel ik het schijnleven dat men kan leven. Aan een perfect plaatje willen voldoen, meer meer meer willen hebben, beter en beter willen zijn dan de buurman. Vooral je tekortkomingen niet laten zien en doorgaan, vooral blijven doorgaan. Ook al voel je aan alles dat je zo niet meer kunt en wilt. Maar ja wat zouden ze wel niet denken als….? Val ik dan niet door de mand?

Wanneer ga jij zijn wie je echt bent?

 

Linda van Synchronique, praktijk voor hypnotherapie & coaching biedt hulp jezelf te ontdekken en te zijn wie je bent. Door beperkende overtuigingen, verslavingen in de vorm van rookgordijnen en de verzachting van toch weer een wijntje teveel gedag te zeggen.

 

Liefs, Linda