“Stoppen met roken is zo makkelijk als wat. Ik heb het al honderden keren gedaan”

Praktijk Synchronique voor hypnotherapie & coaching in Bergschenhoek

Hoe komt het toch dat het stoppen met ongewenste gewoontes zo moeilijk is? Gewoontes zijn vaak sterker dan goede voornemens. Om echt blijvende verandering te realiseren moet je het patroon veranderen.

In hypnose maak ik contact met je onderbewuste. Ons onderbewuste bepaalt voor 95% onze gewoonten, hoe je jezelf ziet en je gedrag. Je onderbewuste is dat deel van je dat automatische patronen in stand houdt. In de sessie maken we hiermee contact en zorgen we ervoor dat je nieuwe voornemen door je onderbewuste wordt overgenomen. Bijvoorbeeld een niet-roker zijn of een gezond eetpatroon hebben.
Na de sessie liggen je bewuste én onderbewuste op één lijn met je nieuwe keuze en heb je een oud patroon doorbroken.
Op deze manier heb ik al vele mensen geholpen om blijvend een niet-roker te zijn. Zonder grote gewichtstoename.

Enkele ervaringen:

Cindy:

Echt een aanrader! Al ruim 10 maanden geen sigaret meer aangeraakt en dat met maar één behandeling. Echt top!

Joop:

Na 50 jaar gerookt te hebben heb ik één behandeling gehad. Ben er nu ruim vijf maanden vanaf en heb geen ontwenningsverschijnselen gehad.

Rienske:

Even een berichtje van een niet-roker. Meid wat voel ik met bevrijd. Het gaat zo goed! Elke week 16 euro in een potje voor alle sigaretten die ik niet rook. Ben je nog steeds erg dankbaar!

Stoptober

In oktober doen veel mensen een poging om te stoppen met roken. Wil jij deze keer slagen en echt een niet-roker worden? Maak dan snel een afspraak in mijn praktijk.
Naast stoppen met roken is hypnose voor veel klachten inzetbaar. Zowel op lichamelijk, mentaal als emotioneel gebied. Denk aan emotie-eten; onverklaarbare angsten; (examen)stress; afvallen of hulp bij burn-out klachten.

Gecertificeerd

Linda is gecertificeerd register hypnotherapeut en coach, aangesloten bij de Hypnose Vereniging Nederland. Ze is geschoold in zowel directe als indirecte hypnose, waaronder regressie therapie. Ze kan voor jou en jouw probleem de beste methode kiezen en gebruiken. Het is Linda’s missie om je te begeleiden naar een vrij leven. Zodat je beter kan doen waar je goed in bent. Vrij van angst, oude gewoonten, onzekerheid, fysieke of mentale beperkingen. Door je onderbewuste vóór jou te laten werken in plaats van tegen jou.

Geïnteresseerd of Linda ook jou kan helpen?

 

Neem gerust vrijblijvend contact met haar op.
Linda Leenaarts 06 – 303 702 79
www.synchronique.nl
info@synchronique.nl