Lief voor jezelf

Coach in Bergschenhoek, Lansingerland, Rotterdam, Berkel, Pijnacker
Virtuele maagband bij Synchronique

Hoe liefdevol behandel jij jezelf? 

Door het vele thuiszitten en de sociale isolatie nu,  komen verslavingen duidelijker in het zicht. Mogelijk ben je meer gaan snoepen, meer eten, meer roken of meer gaan drinken. 

Met als gevolg dat je slechter in je vel komt te zitten en je energie steeds zwaarder wordt.  Een negatieve spiraal dus.

 

Een cirkel waar het lastig is om alléén uit te stappen. Juist nu is het wel het moment om het verslavende gedrag eens tegen het licht te houden. Wat brengt het, wat levert het op, wat verstop ik? Vervolgens naar hoe wil ik het en hoe ga ik dat doen?

 

Het begint allemaal met het jezelf 'waard' vinden om goed voor jezelf te zorgen. Door nu te besluiten dat alles er gewoon mag zijn en dat je bereid bent jezelf liefdevol te omarmen, zoals je dat ook doet bij je dierbaren. Om jezelf liefdevol te behandelen is gek genoeg vaak niet zo gebruikelijk. Wel noodzakelijk.  want als jij jezelf maar een 6je vindt zal je nooit meer terugkrijgen dan dat 6je. Jij bent een 10! Ga staan voor die 10 en neem actie. Ik ben er om je te helpen de obstakels te beklimmen.

 

Hierboven een stukje uit een mail van iemand die het roer helemaal heeft omgegooid en ongezond eet en leefpatroon heeft onderkend en het stuur in eigen hand heeft genomen. Met geweldige resultaten.  Een hypnotische maagband kan ondersteunend werken bij het kiezen van een nieuwe gezonde levensstijl. Informeer naar de mogelijkheden.