Bril van liefde of bril van angst. Welke kies jij?

Hypnose, coaching, life coaching, regressie, burn-out, nabij Rotterdam, Berkel & Rodenrijs, Bleiswijk, Den Haag, Zoetermeer

Bril van liefde of bril van angst

 

Welke kies jij?  Het is echt een keuze. Hoe je naar de wereld kijkt, naar je collega’s, je familie en jezelf kijkt. Het is een keuze. Kijk je door de bril van liefde dan zie je liefde, kijk je door de bril van angst dan zie je beperking, tekorten, angst enz enz.

 

Om door de bril van liefde te kunnen kijken start dan met jezelf.  Zet je hart open en voel je liefde, zie de schoonheid, zie het licht. Visualiseer, voel en creëer.

Als je in een ruimte bent waar iedereen de bril van liefde op heeft dan is er geen angst. Ben je in een ruimte waar veel kijken door de bril van angst dan voelt dat zwaar en creëert het meer angst en verdeeldheid.

Omring jezelf met meer kijkers vanuit liefde en je voelt het verschil.

Het is echt een keuze en je kunt vandaag beginnen met oefenen en vanuit liefde gaan kijken.

 

Soms merk je dat je de angst bril ineens weer op hebt, dan word je je daarvan bewust en wissel je weer. Voor je het weet kijk je alleen nog maar vanuit liefde.

 

Hoe meer mensen kijken door de liefdesbril hoe minder angst er is.

 

En liefde is onvoorwaardelijk. Liefde is niet alleen maar lief. Liefde is ook je grenzen bewaken. Jezelf niet meer inhouden en jezelf uitspreken. Leef en geef!

Als je alles geeft wat je hebt, heb je niets meer te verliezen.

 

Liefs van Linda