Een Pit & Passie weekend is een échte belevenis, die je niet snel vergeet! 

Het weekend is interactief, grensverleggend en mindful. Fun en diepgang zijn de basis ingrediënten. Uiteindelijk draait het om bijzondere ontdekkingen en mooie ontmoetingen. Om je een buitengewone ervaring te bieden, nemen we je mee naar een prachtige locatie midden in de natuur! 

 

Synchronique ontwikkelt en begeleidt ieder jaar samen met PIT Veranderstudio een aantal belevenisweekenden.  

 

Het eerstvolgende grensverleggende weekend staat gepland op 6, 7 en 8 april 2018. Nieuwsgierig? In onderstaande blog lees je meer over de inhoud en opzet. Via de button kunt je je direct online aanmelden!

Belevenisweekend Pit & Passie

Een verrassende ontdekkingstocht naar jouw authentieke IK

 

Ben jij je bewust van jouw overtuigingen, angsten en diepste verlangens? Het mooie is dat alle antwoorden in jezelf zitten. Als je goed naar jezelf luistert, dan kun je beslissingen nemen die bij jou passen. Niemand anders weet precies wat jou gelukkig maakt. Dat weet jij zelf het beste. Als je weet wie je bent; wat je wilt en wat voor jou belangrijke waarden zijn, dan kun je jouw innerlijke stemmen beter horen. Authentiek zijn betekent jezelf volledig laten zien. Met al je mooie kanten en mankementen. In dit belevenisweekend maak je anders dan anders kennis met jezelf. Dit doen we op een creatieve en luchtige manier. Het doel is het zichtbaar maken van jouw authentieke IK.

 

“Wees jezelf er zijn al zoveel anderen.”

– Loesje –

 

Zie je het al voor je? Het is vrijdagavond en je komt aan op een unieke plek midden in de natuur. De avondzon schijnt en je hoort de wind zachtjes door de bomen ruisen. Je ademt diep in en snuift de bosgeur op. Rondom het kampvuur zitten de andere gasten, ontspannen en met een lach op hun gezicht. Je favoriete drankje wordt ingeschonken. Je voelt je meteen op je gemak. 

 

In het weekend van 6, 7 en 8 april organiseren wij een belevenis op een inspirerende plek op de Veluwe. Het belevenisweekend is bedoeld om ruimte te maken voor jouw (verborgen) potentieel. Ieder persoon is namelijk uniek en speciaal en heeft ongekende mogelijkheden. Het punt is alleen dat we vaak te weinig zicht hebben op ons ware potentieel. En dat is hartstikke zonde, vinden wij!

 

Laat je door deze belevenis meevoeren op een creatieve zoektocht naar jezelf. Op een interactieve en inspirerende manier zoemen we in op waar je nu bent en wat jou hier gebracht heeft. Wij helpen je met het ontdekken van jouw kwaliteiten, belemmeringen en passies. Hiervoor zetten we allerlei werkvormen in, zoals: theater, coaching, intuïtief en creatief werken, yoga en creatieregie. Het is een grensverleggend weekend gericht op bijzondere ontdekkingen en mooie ontmoetingen.

 

Het programma ziet er als volgt uit:

 

Vrijdagavond - Ontmoeten

De eerste avond staat in het teken van ontmoeten. Op een luchtige manier gaan we onszelf en elkaar ontmoeten. We nemen je mee naar een nieuwe wereld. Een plek waar nog niets vaststaat. Hier mag je iedere rol bekleden en elk verhaal creëren. Je kunt je energie en fantasie lekker laten stromen. Alles kan en alles mag er zijn. Sociaal wenselijk gedrag zetten we even in de koelkast. Op deze avond draait het om je vrij voelen. Aan ruimte geven aan dat wat is en elkaar laten schitteren. Fun is hierbij het toverwoord! In de workshop wordt fysiek theater gecombineerd met improvisatie theater. Ervaring is niet nodig. De theaterworkshop sluiten we af rondom het kampvuur.

 

Zaterdag - Ontdekken

Op zaterdag gaan we met elkaar op een Persoonlijk Leiderschap Expeditie. In de prachtige natuur van De Veluwe gaan we ontdekken wat ons gevormd heeft. Met frisse energie en een nieuwsgierige blik gaan we speuren naar onze kernkwaliteiten en drijfveren. We gaan in gesprek, met onszelf en met elkaar. Waar speelde jij als kind het liefste mee? Van welke momenten heb jij intens genoten? Waarvan krijg jij stress? Samen gaan we puzzelstukjes verzamelen. Stap voor stap leggen we de stukjes aan elkaar, totdat we een rode draad zien. Aan het eind van de middag worden kleine teams gevormd. Ieder team krijgt een bijzondere challenge, die samenhangt met de ontdekkingen van die dag. 

 

Tijdens de expeditie werken we veel met contrasten. Diepgang wordt afgewisseld met luchtigheid. Stilte met muziek. Alleen zijn met samen creëren. Lachen met huilen. En hilarische en absurde momenten met serieusheid.

 

Zondag – Ontspannen

Het zondagprogramma staat in het teken van verdiepen en dromen. Als je een scherp zelfbeeld hebt, dan kun je je innerlijke stemmen beter horen. Vandaag leer je luisteren naar wat zich afspeelt in jouw binnenkant. We gaan heerlijk ontspannen en intuïtief werken. Met al je zintuigen beleef en ervaar je jouw IK op een verrassende en intense manier. Het doel is om meer compassie voor jezelf te gaan voelen en om je eigen weg te vinden!

 

Programma-overzicht

 

Duur: vrij 6 april 19.00 uur - zo 8 april 16.00 uur

 

Vrijdagavond - Ontmoeten

Ontvangst op Veluwe Bushcamp

Theaterworkshop

 

Zaterdag - Ontdekken

Meditatie (voor de liefhebbers)

Persoonlijk Leiderschap Expeditie De Veluwe

Co-creatie

 

Zondag - Ontspannen

Yoga meditatie (voor de liefhebbers)

Intuïtief werken

Creatieregie

 

Praktische informatie

 

Verblijf

We slapen in luxe safaritenten van Veluwe Bushcamp. De tenten staan in het bos in Ermelo en zijn voorzien van heerlijke bedden. Vanaf de veranda kun je zomaar een eekhoorn, vos of hert spotten. 

 

Deelnamekosten

Het bedrag per deelnemer is € 484,00 incl. 21% BTW. Dit is een all inclusive bedrag. Het betekent dat je hiervoor kunt genieten van alle workshops, het verblijf, de maaltijden en alle drankjes.

 

Als je vóór 31 januari 2018 boekt, dan ontvang je een Early Bird korting van 20% op het totaalbedrag.

 

Aanmelden

Mocht je ervan overtuigd zijn, dat deze belevenis voor jou bedoeld is, schrijf je dan snel in! Dit kun je online doen via deze link.

 

Wij vinden een goede match belangrijk. Daarom adviseren wij je om een kennismakingsgesprek aan te vragen. Dit kun je aangeven bij je online aanmelding! 

 

Extra informatie

Heb je behoefte aan meer info, stuur dan gerust een mailtje naar pitpassie@gmail.com. Bellen kan natuurlijk ook met Linda (T. 06.30370279) of Alice (T. 06.40566223).

 

 

Wacht niet te lang met aanmelden.

Er kunnen maximaal 11 deelnemers mee naar het belevenisweekend!