Het Team Draait Door - krachtig samenwerken!

 

Jullie team heeft een boeiend verhaal, dat niet onder stoelen of banken gestoken mag worden. Het moet gedeeld worden, het liefst met de hele wereld. Het team heeft een uitnodiging ontvangen om aan tafel te komen bij 'Het team draait door'. Iedereen is nieuwsgierig naar het achterliggende verhaal. Hoe hebben ze dit voor elkaar gebokst? Heel Nederland kijkt met spanning uit naar de uitzending.

 

 

Het Team Draait Door - krachtig samenwerken!

 

 

 

Wil jij leren om met fun, flow en creativiteit samen te werken als een echt team?

 

In veel teams zijn we intensief bezig met het verbeteren en vernieuwen van de werkprocessen en ‘harde’ resultaten. Vaak vergeten we dan, dat het team zelf de motor is. Uit onderzoek blijkt dat veel teampotentieel onbenut blijft. We steken te weinig tijd en energie in teamontwikkeling. En dat is hartstikke zonde! Door met elkaar te bouwen aan een hecht en bevlogen team, kun je een wezenlijk verschil maken. Niet alleen de teamresultaten krijgen een enorme boost, maar ook het werkgeluk neemt voelbaar toe.

 

Onze aanpak

 

In deze interactieve training leer je krachtig en ontspannen samenwerken. Op een manier waarbij je zoveel mogelijk werkt vanuit ieders persoonlijke kracht. Op een creatieve en luchtige manier gaan we samen aan de slag. Tegelijkertijd wordt je uitgedaagd om je ware gezicht te laten zien, als individu en als team. We werken toe naar het succesverhaal van jouw team. Jullie story wordt met heel Nederland gedeeld aan tafel bij het spraakmakende televisieprogramma ‘Het Team Draait Door’ (HTDD). Het team staat dan letterlijk en figuurlijk in de spotlights. Mathilde van Nieuwkerk vraagt jouw Team het hemd van het lijf. Wat is jullie inspirerende verhaal?

 

In de sessies worden uiteenlopende werkvormen ingezet. Denk hierbij aan: (serious) games, brainstormtechnieken, creatieregie en theater. 

 

Deliverables:

 

1.       Inzicht in ieders persoonlijke kwaliteiten, drijfveren en beperkingen

 

2.       Inzicht in jullie teamkracht

 

3.       Verdieping van de onderlinge samenwerking

 

4.       Nieuwe technieken om als team samen te creëren

 

5.       Een helder beeld van jullie teamdroom

 

6.       Ervaring met reflecteren en profileren

 

Duur en programma

 

Deze training duurt 3 dagdelen. Het programma ziet er als volgt uit:

 

DAGDEEL 1: Bewustwording van je persoonlijke kracht en die van je teamgenoten.

 

DAGDEEL 2: Middels gaming inzicht opdoen in jullie kracht en patronen.

 

DAGDEEL 3: Visualisatie van jullie teamdroom en profilering.

 

Een verkorte of uitgebreidere variant is bespreekbaar. Het is ook mogelijk om deze training om te zetten naar een teambuildingsactiviteit van één dagdeel, waarbij de nadruk ligt op de FUN-factor.