Powerful teamwork

Overview

Sta jij op je werk al volledig in je kracht? Maken jullie in het team al optimaal gebruik van elkaars kwaliteiten? In veel bedrijven zijn we intensief bezig met het verbeteren en vernieuwen van (werk)processen, producten en diensten. Soms vergeten we dan, dat het team zelf de motor is.

Uit onderzoek blijkt dat in teams veel potentieel onbenut blijft. Wij zien dat als verspilling! Door met elkaar te bouwen aan een

(h)echt en bevlogen team, kun je een wezenlijk verschil maken.

 

In deze interactieve training ga je terug naar de kern. Je maakt anders dan anders kennis met jezelf en je collega’s. Je leert door diverse brillen te kijken en ontdekt elkaars voorkeuren en kwaliteiten. Met de nodige zelfspot en humor ga je ervaren hoe het is om te handelen vanuit  verschillende stijlen. Spelenderwijs leer je hierdoor je eigen kracht kennen en die van je teamgenoten.

 

Na deze training heb je meer (zelf)inzicht in persoonlijke voorkeuren en kwaliteiten. Het team heeft nu concrete handvatten om de samenwerking verder te optimaliseren.

 

wat levert de training op

  1. Inzicht in je eigen voorkeuren, drijfveren, krachten , valkuilen en kwaliteiten en die van je teamgenoten
  2. Analyse van de "teamkleur" in sterke en ontwikkelpunten
  3. Inzicht in hoe je de ander het beste vanuit verbinding kunt benaderen
  4. Concrete handvatten om de samenwerking in het team verder te optimaliseren
  5. Regie op het bereiken van (team)doelen

Voor wie is deze training

 

De training is gericht op teams, die de onderlinge samenwerking willen versterken en verdiepen. Door vanuit verbinding en kracht te werken.

 

De training is geschikt voor alle soorten teams. Denk aan traditionele of zelfsturende teams, projectteams, high performance teams, managementteams enzovoort. 

 


(team) voorkeuren

Wat drijft jou, waar ligt jouw focus? Door een kleurentest krijg je inzicht in je eigen voorkeuren, stijl, krachten en valkuilen. We brengen de voorkeuren van het team in beeld waardoor je elkaar beter begrijpt en de samenwerking kan versterken.

spel & theater

Met gaming en rollenspellen gaan we op een luchtige manier ervaren hoe de verschillende kleuren zich tot elkaar verhouden. Door te spelen met verschillende kleurenrollen krijg je meer begrip voor elkaars standpunten en meningen. Je leert dat 1+1 echt 3 kan zijn als je van elkaars kracht gebruik maakt.

 

creatieregie

In dit blok verankeren we het geleerde met de praktijk. We onderzoeken hoe jouw droomteam eruit ziet. Welke rol jij hebt, wat jouw inbreng is, wat de resultaten zijn. 

Deze individuele dromen zetten we vervolgens om naar een concreet teamvisie.


Powerful teamwork

Deze training is ontwikkeld voor 8-16 deelnemers en duurt 4 uur. Neem bij meer of minder deelnemers gerust contact op. Wij geven vergelijkbare trainingen, die geschikt zijn voor kleinere of grotere groepen. 

€ 995,00 per team